Látó Tavaszi Turné - Szilágysomlyó, Kolozsvár

LátóOnline
2011.03.02

Több állomásos, tavaszi felolvasó-körútra indult a marosvásárhelyi Látó szerkesztősége, melynek soron következő állomása Szilágysomlyó és Kolozsvár.
A Látó Irodalmi Színpados felolvasásokon kívül a szerkesztők – Demény Péter, Kovács András Ferenc, Láng Zsolt, Szabó Róbert Csaba és Vida Gábor –  a középiskolásoknak szervezett rendhagyó irodalomórákon is részt vesznek.
A Látó Tavaszi Turnéja február 17-én, Sepsiszentgyörgyön vette kezdetét. A márciusi sorozat keretében a Látó szerkesztői Baróton, Kolozsváron, Szilágysomlyón és Székelyudvarhelyen találkoznak az olvasókkal. A rendezvénysorozatnak nincs hivatalos támogatója, részben önálló forrásból, részben a vendéglátó intézmények segítségével valósul meg.
A könyvvásárral és dedikálással egybekötött rendezvénynek Szilágysomlyón az EMKE - Magyar Ház ad otthont az Irodalmi Kávéház keretében, 2011. március 10-én, 17 órától.


Másnap Kolozsváron Kovács András Ferenc: Alekszej Pavlovics Asztrov hagyatéka című verseskönyvét Láng Zsolt mutatja be a szerző(k) jelenlétében a Gaudeamus könyvesboltban, 2011. március 11-én, 18 órától.
Minden irodalombarát olvasót szeretettel várunk!


 


 


 


 

Témával kapcsolatos cikkek

Filozófiai esszépályázat 2024 

2023.12.19
LátóOnline

A Látó nívódíjai 2023-ban

2023.12.04
LátóOnline